Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ενδιαφέρουσες Προτάσεις!!!!!!!!!!!

ΡΟΤΟΝΤΑ

Σε έναν χώρο δεξίωσης τα τραπέζια που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι τα στρογγυλά (ροτόντες). Είναι τα πιο κατάλληλα τραπέζια διότι στο κέντρο τους μπορεί να τοποθετηθεί και ταυτόχρονα να αναδειχθεί η σύνθεση που έχουμε δημιουργήσει.


Προσέχουμε μόνο το ύψος της σύνθεσης ώστε να μην ενοχλεί τους καλεσμένους. Προτείνουμε συνθέσεις ανάλογα με τον χώρο της δεξίωσης, την εποχή, το στυλ και το γούστο του ζευγαριού.


Μια καλοκαιρινή πρόταση για ροτόντα δίπλα στην θάλασσα. Μία σύνθεση σε φυσικό κοχύλι στα χρώματα της θάλασσας.


Μια πολύχρωμη σύνθεση για ροτόντα, για όλες τις εποχές, κυρίως όμως για φθινόπωρο και χειμώνα με διάφορα λουλούδια σε έντονα χρώματα

ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ανθοπώλης για την διακόσμηση (ανθοστολισμό) μίας δεξίωσης με μακρόστενα τραπέζια είναι το μεγάλο μήκος και το περιορισμένο πλάτος του τραπεζιού. Αυτό δεν μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε οποιαδήποτε στρογγυλή σύνθεση όσο μικρή και αν είναι. Για τα τραπέζια αυτά προτείνουμε συνθέσεις σε οβάλ σχήμα που μπορoύν να έχουν μεγάλο μήκος και πολύ μικρότερο πλάτος.


Επίσης μια γιρλάντα τοποθετημένη στο κέντρο και κατά μήκος του τραπεζιού επάνω σε μια λωρίδα από ύφασμα ή οργάντζα σε χρώματα ώστε να έχουν αντίθεση με το τραπεζομάντηλο και τα λουλούδια. Στην αρχή και το τέλος της γιρλάντας μπορούμε να τοποθετήσουμε κεριά σε γκρουπ ή μεμονωμένα ενώ κατά μήκος του τραπεζιού επάνω στο ύφασμα μπορούμε να τοποθετήσουμε χρωματιστές πέρλες, πετραδάκια, κοχύλια και άλλα διακοσμητικά υλικά.


Μια ακόμη καλοκαιρινή και δροσερή πρόταση είναι τα μακρόστενα γυαλιά (ύψος 15-20cm, μήκος 20-30 cm και πάχος 5-7cm περίπου) με χρωματιστό τζελ. Δεξιά και αριστερά τοποθετούμε κεράκια με αντιανεμικό φυτίλι, εφόσον η δεξίωση πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, σε συνδυασμό με τα παραπάνω αξεσουάρ.


'Αλλη μια πρόταση γρήγορη και εντυπωσιακή είναι αυτή της φωτογραφίας. Λεπτά στενόμακρα όρθια βαζάκια, τοποθετημένα κατά μήκος του τραπεζιού, μοιρασμένα σε ανάλογες αποστάσεις, διακοσμημένα με τριαντάφυλλα, κάλλες ή άλλα λουλούδια με μακρύ μίσχο και με αντίστοιχες πρασινάδες όπως grass και φυλλώματα, όλα τοποθετημένα κατά μήκος του τραπεζιού πάνω στο ύφασμα και με τα αξεσουάρ που προαναφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: